Skip to main content

Historie

Korte historie

Smid Project, opgericht op 1 januari 2023, is een jong bedrijf met een diepgewortelde passie voor vloeren en zonwering. Voor Frans en Justin is deze branche meer dan alleen een beroep - het zit in hun bloed.

Frans heeft sinds 1994 officieel ervaring in de stoffering, maar zijn betrokkenheid begon al op jonge leeftijd toen hij zijn ouders hielp in de zaak van Anne Smid de Woninginrichter aan de Bedumerweg te Groningen. Wat ooit begon als het bedrijf van zijn ouders, werd later voortgezet door Frans en zijn broer. Later deed Frans het alleen en werd het bedrijf voortgezet met als thuisbasis de Ulgermaweg en naam Smid Interieur.

Na een periode van 8 jaar onder de naam De Valk Vloer en Raamdecoratie besloot Frans op 1 januari 2023 zijn eigen weg te gaan onder de naam Smid Project, werkend vanuit huis in Noorderhoogebrug.

Justin, aan de zijde van zijn vader sinds jonge leeftijd, is evenzeer bedreven in de wereld van vloeren. Hij heeft het fijne van het vak geleerd door praktijkervaring en is er later volledig in opgegaan.

Bij Smid Project streven we naar een hoog niveau van vakmanschap en service, gesteund door generaties van ervaring en toewijding aan ons vak.

Smid Project

Advies | Keuze | Montage

Bij Smid Project streven we naar een hoog niveau van vakmanschap en service. We werken nauw samen met onze eigen ervaren stoffeerders, evenals met zorgvuldig geselecteerde zzp'ers die hun vak verstaan en al lange tijd met ons samenwerken.

Het is dan ook geen toeval dat meerdere generaties uit families al decennialang zakendoen met ons.

Frans Smid